Nejlépe hodnocené bazary

Měsíční archív: Květen 2012

Autobazary v Německu

Nakupování vozů v autobazarech je stále poměrně populární po celém světě. Stále více lidí ale přestává českým bazarům věřit a zaměřují se právě na ty německé.

Na jednu stranu se není čemu divit, protože je dobře známo, že auto zakoupené v Německu je po technické stránce v lepším stavu, má obvykle i lepší vybavení a cena, za kterou tamní vozidlo pořídíte by se s těmi českými dala jen těžko srovnat. V Německu je spolehlivých bazarů hned několik. My jsme si o nich něco řekli v předchozích článcích a tak se zaměříme hlavně na to, čemu se vyvarovat při koupi ojetého vozu a na co si dát pozor.

Nejlepší volbou je kupovat auta předváděcí nebo zabavená. Na první pohled by se tato myšlenka mohla zdát směšná, ale je to tak. Taková vozidla jsou totiž stále majetkem autorizovaných prodejen a tak jde zde opravdová jistota, že vozidlu nebyli stočeny kilometry, nebylo bouráno a je zajištěn i odborný servis.

Pokud jste se ale přeci jen rozhodli koupit ojetý vůz z bazaru, tak si dejte pozor hlavně na stočené kilometry. Tento problém totiž není jen u nás, ale dokonce i v Německu nebo Rakousku. O tom, zda jsou kilometry stočené se můžete dozvědět pomocí identifikačního čísla vozidla přímo na centrále originální prodejny. Není důležité nakupovat levně, ale především je nutné nakupovat dobře a kvalitní vozy.

Vložil Auto z Německa | Štítek , , | Zanechat komentář

AutoScout24.de – recenze

Autoscount24 je společně s internetovými stránkami Mobile.de rozhodně největšími inzertními servery, na kterých jsou inzeráty německých ojetých vozidel. Vzhled stránek rozhodně nebudeme hodnotit.

Důležité je, jak snadno můžete na stránkách najít svůj vysněný automobil. Nutno podotknout, že na stránkách najdete jak ojeté vozy, tak i ty nové. V první řadě je potřeba, aby jste si uvědomily, že stránky zajišťují pouze inzerci automobilů nikoliv jejich prodej, nebo zprostředkování obchodu.

Přímo na hlavní stránce je vám k dispozici vyhledávač, ve kterém je nutné zadat značku auta, případně i model a pokud si chcete vybírat auto podle jeho ceny, tak rozhodně cenu. Vzápětí se vám ukáže hned několik odpovídajících nabídek. Stránky jsou rozhodně vhodné pro všechny, kteří mají zájem najít si nové či ojeté vozidlo v Německu.

Takovým zájemcům poslouží dokonale. Ale nejen to. Na stránkách se totiž můžete dočíst zajímavé informace o tom, jak by měl probíhat samotný nákup vozu, můžete si přečíst recenze na některé z autobazarů přímo v Německu a sestavit si dobrou kupní smlouvu. Aktuální informace najdete pochopitelně taky stejně jako informace o pojištění a přepisu vozidla.

Pokud máte zájem nakupovat auto pomocí těchto stránek rozhodně neuděláte chybu. Na Autoscount24 najdete více jak tisíc inzercí automobilů určených k prodeji.

Vložil Inzerce ojetých vozů | Štítek , , | Zanechat komentář

Mobile.de – recenze

Internetové stránky Mobile.de zná pravděpodobně každý, kdo se někdy zajímal o nákup vozidla z Německa. Všichni moc dobře víme, že se vyplatí nakupovat auta v Německu, protože jejich technický stav je na velice dobré úrovni a obvykle je dokonce i celková výbava vozu mnohem lepší, než u vozů kupovaných u nás.

Dalším parametrem jsou samozřejmě peníze, protože v Německu jsou vozy mnohem levnější a to pochopitelně každého z nás láká. Jednoduchým způsobem, jak najít takový automobil z Německa je najet si na stránky Mobile.de a tam si pomocí jednoduchého vyhledávače auto najít.

Jsou ovšem stránky tak spolehlivé a skvělé? Stránky jsou skvělé, spolehlivé nejsou. Ostatně stejně jako jakékoli jiné stránky, na kterých je tak obrovská inzerce automobilů. Nikdy nevíte s kým budete obchodovat, zda auto nemá stočené kilometry, zda vás prodávající neobere o peníze, nebo jestli vám neprodá auto bourané, které vydrží jen pár měsíců.

To v bazaru ale nikdy nemůžete vědět a na internetu už vůbec ne. Pochopitelně Mobile.de mají tu výhodu, že na nich už během několika minut můžete najít vozidlo přesně podle vašich představ, můžete dokonce kontaktovat prodejce, podívat se na fotky vozu a informovat se o ceně. Jednoznačné je, že Mobile.de je nejvíce navštěvovaný portál, na kterém se nachází i několik tisíc inzercí ojetých vozů.

Vložil Inzerce ojetých vozů | Štítek , , | Zanechat komentář

Autohaus West

Autohaus sídlí v Regensburgu jen nedaleko naší republiky. Na první pohled by se mohlo zdát, že se v žádném případě nejedná o bazar, kde by jsme našli ojeté vozy. Ale případ je to podobný, ne-li stejný, jako u předchozího bazaru.

Autohaus West totiž nabízí vozy jak nové, tak i ojeté přičemž se zaměřuje hlavně na značky Škoda a Volkswagen. Ojeté automobily můžete v bazaru nakupit opravdu velice levně. Obvykle se ale nejedná o vozidla, která by byla vykupována.

Princip je zde zcela jiný a vám jsou tak nabízeny vozy ve špičkové kvalitě, v dobrém technickém stavu a ještě k tomu za rozumné peníze. Jedná se především o vozy zabavené z důvodu neplacení leasingu, vozy z nějakého důvodu reklamované, případně o auta, která původně sloužila jako předváděcí. A právě takové vozy se vyplatí nejvíc.

Rozhodně nikdo z nás nebude jezdit po Regensburgu a dívat se po jednotlivých bazarech a shánět auto. Díky tomu, že má Autohaus West na svých stránkách jednoduchý vyhledávač, můžete si auto vybrat z domova a nakonec si pro něj jen přijet. Nezapomeňte, že je nutné auto v Německu zaplatit v hotovosti nebo bankovním převodem.

Na splátky vám rozhodně poskytnuto nebude. Zajisté vás potěší i otevírací doba bazaru, která je pro zájemce o ojeté vozy zajištěna až do večerních hodin.

Vložil Auto Regensburg | Štítek , , | Zanechat komentář

Auto Schindlbeck

Auto Schindlbeck není jen tak nějaký bazar. Je to totiž na jednu stranu bazar a na tu druhou zase originální prodejna značky Mazda. Na první pohled by vás to při výběru vozidla mohlo zmást a to dokonce i v případě, že budete před bazarem stát.

Všude totiž pravděpodobně uvidíte jen Mazdy, ale pokud zabrousíte okem i někam dál spatříte několik kvalitních ojetých kousků jejich bazaru. V nabídce jsou totiž auta všech světových značek a modelů. Bazar zároveň nabízí ještě jednu službu a tou je půjčovna vozidel, mimo jiné také servis originálních vozidel Mazda a prodejnu náhradních dílů.

Vybírat si tedy můžete jak z nových modelů značky Mazda, tak i z těch ojetých. bazar nabízí dokonce i vozy předváděcí, které se vyplatí kupovat dokonce i v České republice. Jedná se o auto, které je zcela nové, ale sloužilo jako předváděcí vůz, najeto má jen několik stovek kilometrů a vám je nabídnuto za mnohem nižší a výhodnější cenu. Kdyby jste měli chvilku času měli by jste se podívat na internetové stránky firmy, které vám nabízí několik důležitých informací.

Zároveň můžete ihned využít jednoduchého vyhledávače, kde si snadno najdete vozidlo podle vašich představ. Na auto se pak můžete přijet podívat v kterýkoli den se vám zachce.

Vložil Auto Regensburg | Štítek , , | Zanechat komentář

Hausler Automobil

Mnichov je město s obrovskou návštěvností nejen Čechů, ale dokonce i samotných Němců. Češi se do Mnichova rádi vracejí hlavně co se týče prohlídky jednotlivých autobazarů.

My jsme si pro vás připravily recenzi jednoho bazaru přímo v centru Mnichova, který má velice kladné hodnocení a na jejich služby se opravdu lze spolehnout. V první řadě jde o obrovskou nabídku ojetých vozů za příznivé ceny, které by jsme v českých bazarech jen těžko hledali. Mezi sortimentem ojetých vozidel si můžete vybírat z klasických značek jako je Renault, Fiat, Honda nebo Opel, zkrátka vozy, které si může dovolit obyčejný smrtelník.

Pochopitelně se mezi nimi najde i nějaká ta vymazlená Audinka, která by potěšila kde koho. Bazar Hausler nabízí dokonce i v některých měsících obrovské výprodeje vozidel a tak neváhejte a některý z nich si rozhodně počkejte. Auto tak můžete nakoupit ještě levněji, než jste původně předpokládali. Taková akce se rozhodně vyplatí každému.

V Hausler si dokonce můžete okamžitě vybrat náhradní díly na kterýkoli vůz včetně nových pneumatik – zimní i letní. Přímo na pobočce bazaru jsou vám k dispozici prodejci hovořící německy a plynule anglicky, se kterými se v případě zájmu můžete o čemkoli poradit. Platit je nutné v hotovosti nebo bankovním převodem.

Vložil Bazary v Mnichově | Štítek , , | Zanechat komentář

Autohaus Holzmueller

Tento autobazar má opravdu velkou historii. Dalo by se dokonce i říct, že jednu z nejdelších v Německu. Bazar najdete v Mnichově na ulici Schubertstrasse 6. První zmínky o založení bazaru se datují už před několika desítkami let.

A to rozhodně stojí za uznání. Bazar už sám o sobě vypadá opravdu velice věrohodně a luxusně. Na první pohled by se mohlo zdát, že v bazaru najdete jen vozidla luxusních a významných značek, ale opak je pravdou. Pochopitelně se zde najdou i lepší vozy, ale najdete tam i naprostou klasiku jako je Fiat či Renault.

Z těch uznávaných a významných aut najdete hlavně značky Audi, BMW nebo dokonce Bentley. No, řekněte kdo z vás by nechtěl, aby právě jedno z takových aut stálo před vašim domem. Obecně je známo, že auta z Německa jsou kvalitní a jejich technický stav je velice dobrý.

Jejich cena je oproti českým vozidlům nízká a toho se drží dokonce i bazar Holzmueller. Rozhodně vás potěší i otevírací doba v bazaru, která je v pracovní dny, tedy od pondělí do pátku až do večerních hodin ( 18:00 ), v sobotu až do 16:00.

Pokud by jste měli zájem navštívit bazar v neděli a prohlédnout si vybraný vůz na vlastní oči, tak neváhejte prodejce kontaktovat, protože po dohodě vám to bude umožněno.

Vložil Bazary v Mnichově | Štítek , , | Zanechat komentář

Autocenter Dresden

Dalším velkým bazarem v Drážďanech je Autocentrum Dresden. Drážďany mají jednu velkou výhodou a tou je, že jsou velice blízko u hranic s Českou republikou a tak není problém se ze dne na den rozhodnout, že se pojedete na auto podívat, nebo si nějaké vybrat.

Tento autobazar se specializuje hlavně na prodej ojetých vozů značky Nissan. Mezi jejich nabízenými vozy ale najdete i jiné značky jako je BMW nebo Audi, v nabídce je dokonce i všem dobře známá Škoda Auto. V nabídce jsou jak osobní automobily, tak i užitkové vozy, nebo městské vozy.

Není se čemu divit, že bazar patří mezi jedny z nejlépe hodnocených, protože poskytuje ty nejlepší služby v oblasti prodeje ojetých vozidel, poradenství a dokonce i poradce v oblasti pojištění vozidel. Pokud by jste ale neměli zájem o ojeté vozy, můžete se podívat dokonce i do nabídky zcela nových vozidel, které jsou určeny k okamžitému prodeji.

Kompletní nabídku najdete pochopitelně na internetových stránkách bazaru. Ty jsou poměrně přehledné a tak si snadno můžete najít váš vytoužený vůz podle značky, modelu nebo podle celkového vybavení interiéru.

Němci si potrpí na to nejlepší vybavení a tak se u ojetých vozů nemusíte bát, že by jste přišli zkrátka.

Vložil Auto z Drážďan | Štítek , , | Zanechat komentář

Autohaus Dresden

Přinášíme vám recenzi na jeden z autobazarů v Drážďanech. Drážďany nejsou nijak daleko od hranic s Českou republikou a tak jsou jedním z ideálních míst, kam si jet vybrat svůj nový, jen trošku ojetý automobil.

Autohaus Dresden nabízí prohlídku ojetých aut za příznivé ceny, ale dokonce nabízí i jejich servis, užitková vozidla, auta na zemní plyn, pronájem auta, nebo jeho pojištění. Některé služby se na Čechy pochopitelně nevztahují – pojištění, mnohdy i pronájem auta. Všichni dobře víme, že nakupovat auta v Německu se vyplatí.

Je to dáno hlavně stavem pozemních komunikací a tím, že Němci mění svoje vozy zpravidla jednou za dva, nebo tři roky. V drážďanském autobazaru si tak můžete koupit automobil, který přesně vyhovuje vašim požadavkům na kvalitu vozu, výkon motoru nebo dokonce vybavení interiéru a ještě za vozidlo zaplatíte mnohem méně, než v českých autobazarech.

V Německu stejně jako u nás začal být problém se stáčením kilometrů. Tomu se ale nevyhnete nikde, dokonce ani v zemích, kde je stáčení trestným činem. Na pozoru by jsme se při koupi auta měli mít vždy a to především v případě, že kupujeme auto v bazaru. Bazary jsou sice ověřené a vyhodnocené, jako ty nejlepší, ale stát se může cokoli, narazit můžete na kohokoli.

Vložil Auto z Drážďan | Štítek , , | Zanechat komentář

Krauthahn Berlin

Krauthahn Berlin je jeden z významných autobazarů v centru Berlína. A co je na tomto autobazaru tak zvláštního? Do takového bazaru totiž půjde nakupovat jen ten, komu více záleží na tom, jaké auto má ve své garáži. Bazar nabízí vozy značek Aston Martin, Jaguar, Volvo, nebo Land Rover či Bentley.

No, uznejte sami, že jde o jednu lepší značku než druhou. Neznám nikoho, kdo by nechtěl, aby v jeho garáži zaparkoval jeden z takových mazlíků. Výhodou bazaru je ale i to, že nabízí ojeté vozy takových luxusních značek, ale i nové. Sami si tedy můžete vybrat a zhodnotit přímo na místě, co se vám víc vyplatí koupit. Zda nové auto, nebo to ojeté. Každému vozu je pochopitelně věnována ta největší možná péče jak co se týče interiéru, exteriéru, tak i motoru.

Bazar má všude skutečně dobré hodnocení a jestli toužíte po některém voze z jejich nabídky, tak rozhodně neváhejte kontaktovat prodejce. Na jednotlivé vozy se můžete podívat na internetu.

Díky jednoduchém vyhledávači snadno zjistíte, zda značku a model auta mají právě na prodejně.

Nově byli do sortimentu přidány i další luxusní značky jako je Audi nebo BMW. Z nabídky luxusních, byť ojetých vozidel si rozhodně vyberete.

Vložil Bazary v Berlíně | Štítek , , | Zanechat komentář